top of page

MOJ GIB FUNKCIONAL

VADBA, KI BO UTRDILA TVOJE TELO IN DUHA IN TE PRIPRAVILA NA VSE !!
FunctionalTraining.jpg

Gre za kombinacijo vadb z utežmi in z lastno težo, kombinacijo aerobnih vaj in vaj za moč. Pri funkcionalni vadbi uporabljamo veliko pripomočkov, s katerimi povečamo obremenitev: uteži, kettlebelli, težke žoge, kolebnice, vadbeni trakovi,... s čimer vadbo naredimo bolj zanimivo.

Razvija predvsem moč, vzdržljivost in koordinacijo, vendar ne zanemarja niti drugih motoričnih sposobnosti. Strokovno usposobljen in izkušen trener, glede na oceno skupine, vključuje vaje za razvoj gibljivosti, ravnotežja, koordinacije in stabilizacije trupa, ki pripomorejo k boljši gibalni funkcionalnosti vadečih, funkcionalna vadba pa je raznolika, saj združuje vrsto različnih vaj, ki obremenijo celotno telo.

S svojo intervalno obremenitvijo, funkcionalna vadba zagotavlja visoko energijsko porabo med samim treningom in še nekaj časa po končani vadbi.

Sestavljena je iz začetnega ogrevanja, glavnega dela ter zaključnega dela vadbe, ki je namenjen umirjanju in pospeševanju mišične regeneracije.

Zaradi njene pestrosti, pozitivne skupinske atmosfere in pozitivnega občutka, da ste naredili nekaj dobrega zase, pa vam bo pomagala obnoviti psihično moč in samozadovoljstvo.

Musculação-crossfit-ou-treinamento-funci
bottom of page