aerobika MOJ GIB - fitnes klub
MOJ GIB - fitnes klub
 • MOJ GIB - fitnes klub
Ne prezrite!

MOJ GIB na Facebooku

MOJ GIB Facebook

Športno društvo MOJ GIB
Cankarjeva 8
1370 Logatec
E-pošta: info@mojgib.si

kontakt:
05/3 741 549 (Fitnes)
041 246 958 (Simon)

Jedilnik za hujšanje

Ste pretežki? Nimate časa za pripravo zdravega obroka? Si želite shujšati?

Današnji način življenja marsikomu onemogoča zdravo prehranjevanje. Zaradi pomanjkanja časa se vedno več ljudi zateka k hitremu načinu prehranjevanja in redkim obrokom.

Veliki obroki, nepravilno izbrana hrana, časovno neprimerna razporeditev obrokov...vse to vpliva na hitrost vašega metabolizma in posledično na povečanje telesne teže. Poleg tega pa nezdravo prehranjevanje in neaktivnost vplivata tudi na kvaliteto vašega življenja. Stalna prisotnost bolezni, slabo počutje in občutek nemoči glede telesne teže vas pahnejo v obup. Vse to pa sproži še večjo željo po hrani, ki vam ostane edini užitek.

Zakaj bi čakali in si dajali lažno upanje, da boste jutri začeli...spremenite vaše razvade in zaživite zdravo ter kvalitetnejše življenje še danes...

Nudimo vam jedilnik, ki bo upošteval tako vaše energetske potrebe kot tudi vaše časovne omejitve ter vam tako olajšal hitrejšo pripravo zdravih in kalorično ustreznih obrokov.

Squas klub Idrija
 • Priročnik

  Prehrana za vitkost in Dnevnik prehrane in vadbe

  Več >>

 • Dijaške&študentske karte

  Vsi člani Kluba Idrijskih Študentov,dijaki in študenti, so upravičeni do delno subvencionirane karte. Velja samo za fitnes. Cene kart že od 16 eur/mesec.

  Več >>